לאחר הניתוח, תהליך ההחלמה שלך יכול להיות קשה ואולי תזדקק לעזרה. קיום אחות פרטית בכוננות יכולה לעזור לך להתאושש ולהתחיל לחיות את חייך מחדש. אחיות יכולות לסייע בהלבשה, ברחצה ובתקשורת עם הרופא, כמו גם לספק ליווי למי שמרגיש לבד או מפחד. במאמר זה נסקור את הנושא וננסה לתת טיפים למי שזקוק לשירות חשוב זה.
צריך הרבה כוחות פיזיים ונפשיים כדי לעבור את תקופת ההחלמה לאחר ניתוח. השבוע או השבועיים הראשונים יכולים להיות כואבים כאשר אתה חווה את מה שנקרא "איליאוס לאחר ניתוח" או כאב כתוצאה מההרדמה הפוגעת.
אתה עלול גם לחוות חרדה כשאתה מתמודד עם המציאות החדשה שלך כקטוע רגל למשל, כמו גם חרדה מאי-יכולת לתפקד ביום יום.
כאן נכנסת לתמונה אחות פרטית לאחר ניתוח, אחיות פרטיות מספקות טיפול ברמה הגבוהה ביותר למטופלים הזקוקים לכך, ויכולות לסייע בהפחתת זמן ההחלמה. הן מיומנות בטיפול בפצעים ובצרכים רפואיים אחרים.
אחיות הן עמוד השדרה של מערכת הבריאות וממלאות תפקיד מרכזי בחיי החולים ובני משפחותיהם. אחיות פרטיות לאחר ניתוח מציעות טיפול רפואי והשגחה רפואית 24 שעות ביממה למי שזקוק לכך. הן עובדות בשיתוף פעולה הדוק עם מנתחים, מרדימים, אחיות וספקי שירותי בריאות אחרים.
אחיות לאחר ניתוח אחראיות לטיפול בחולים שעברו ניתוח או פרוצדורות רפואיות אחרות. הם עובדים במחלקה לאחר ניתוח ועוזרים לחולים להתאושש מהניתוח.
תחומי האחריות של האחות לאחר הניתוח מגוונים, אך עשויים לכלול את הדברים הבאים:
אחות פרטית יכולה להיות חלק חיוני להחלמת המטופל מניתוח. אחת הסיבות הנפוצות ביותר לשכירת אחות פרטית לאחר ניתוח היא עזרה ברחצה והלבשה. משימות אחרות עשויות לכלול נטילת סימנים חיוניים, תזכורת למטופלים לקחת את התרופות שלהם, והערכת רמות הניידות והעצמאות של המטופל.
אחות פרטית לאחר ניתוח יכולה להקל מאוד על חיי המטופל, במיוחד אם מדובר באדם בוגר או נכה. הם יסייעו בכל ההיבטים של הטיפול הגופני של המטופל, וגם עזרה נפשית בסיסית במידת הצורך.
בישראל מוגנות זכויות עובד זר כמו זכויות עובד רגיל, ולכן כל עובד זר המועסק בישראל (עם/ללא אשרת עבודה) זכאי למגוון זכויות.
לקריאה נוספתאדם שאינו אזרח או תושב הארץ מוגדר בחוק כעובד זר, והעסקתו דורשת היתר העסקה לעובד זר הניתן על-ידי יחידות הסמך לעובדים זרים.
לקריאה נוספתהעסקת עובד זר באופן לא חוקי, בכל מדינה, יכולה לגרור צעדים קשים נגד המעסיק. גם בישראל, ישנן לא מעט תקנות נגד עניין זה, שיכולות להיות משמעותיות מאוד.
לקריאה נוספתמינהלת ההגירה (הידועה גם בשם יחידת האכיפה לזרים) הוקמה בשנת 2002 מתוקף החלטת הממשלה, מאחר ובאותה תקופה הגיע מספר העובדים הזרים בארץ למעל 400,000.
לקריאה נוספתהמידע המופיע בדף זה הוא כללי בלבד, ואין בו בכדי להוות חוות דעת מוסמכת או ייעוץ מוסמך. אנו עושים ככל האפשר על מנת לשמור אותו מדוייק ומעודכן, אך בהחלט יתכנו כי חלק מן המידע לא יהיה עדכני או מדויק. על הקורא לפנות לקבלת חוות דעת או ייעוץ מקצועיים לפני כל שימוש במידע המופיע באתר זה. אין המידע מהווה תחליף לייעוץ מקצועי של עורך דין מוסמך או של איש מקצוע בעל הסמכה מתאימה. אין בעלי האתר והמחברים נושאים בכל אחריות מסוג כלשהו לכל נזק מכל סוג שהוא העשוי להגרם בעקבות שימוש במידע כלשהו המופיע באתר.
כל הזכויות שמורות © 2013-2025